Български  |  English

Ч.З.В

1. При какви случаи се използва DiskDr? DiskDr тракционен колан е ефективен във всички случаи на болки в гърба, в т.ч. при пациенти с дископатия, дискова херния, радикулит, ишиас, дегенеративни дискове, стеноза на гръбначния канал, болка от физическо претоварване, спондилоиза и спондилолистеза на прешлените от ниво  от Th12-S1, а DiskDr яката - респективно за...
повече...
Disc Dr.
(+359) 889 431 027

За нас

„Евро Аксес Консултинг” ЕООД започва дейността си през м. май 2006 г. с основна цел да служи като посредник между фирми – производители на медицински изделия и партньори за дистрибуция на медицинските изделия в страната. Фирмата си поставя за цел да идентифицира и усвоява иновативни решения в областта на постоянно развиващия се пазар на медицинските изделия и апаратура, да прави проучвания за целесъобразността на пускането на местния пазар на медицински изделия със сравними или превъзхождащи конкуренцията качества, като играе роля на медицински и търговски посредник между производител и краен клиент.

Компетенциите на фирмата са свързани и с консултантски услуги в полза на партньорите ни, както и с управление на контракти и дистрибуторски договори с високо технологични компании.

Ние създаваме портфолио, което няма директна или индиректна вътрешна конкуренция и което има висок потенциал за вътрешен растеж.

Ние партнираме с компании от Европейския съюз, САЩ и Азия. Екслузивни дистрибутори сме на Changeui Medical Company Co. Ltd. Korea, Headopen/skyopen Co, Ltd., Korea, E.M.E. srl., Italy, GS Technology, Co, Ltd., Korea. Представители сме и на Choongwae Medical Co. Ltd., Korea, Genoray Korea, Glysby s.r.l.,Italia, Listem Ltd. Korea, Me. Ber. Srl. Italy, Medexim Slovenia, Micros Austria, Rimsa s.r.l. Italy, CK Electronics Germany.

Ръководството, в лицето на Управителя на „Евро Аксес Консултинг”, ЕООД гр. София, официално декларира своята ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО, която да бъде огласена, разбрана, прилагана и поддържана от целия персонал в Организацията. 

  • Удоволетворяване очакванията на нашите клиенти за своевременни внос и доставка на медицински изделия с гарантирано качество.
  • Стремеж към разширяване на портфолиото на предлаганите медицински изделия.
  • Предоставяне на консултантски услуги с високо качество.
  • Идентифициране и/или създаване на пазарни ниши за високотехнологични медицински изделия и апаратура.
  • Ориентация към печалба и съблюдаване на разходите, защото само една финансово здрава фирма може да инвестира във вискококвалифициран персонал.
  • Поддържане и непрекъснато усъвършенстване на квалификацията на служителите.

 

За постигане на тези цели и задачи Организацията е разработила и внедрила Система за управление на качеството на база международния стандарт ISO 9001:2000

 

Виж сертификат ISO9001:2000