Български  |  English

За нас

„Евро Аксес Консултинг” ЕООД започва дейността си през м. май 2006 г. с основна цел да служи като посредник между фирми – производители на медицински изделия и партньори за дистрибуция на медицинските изделия в страната. Фирмата си поставя за цел да идентифицира и усвоява иновативни решения в областта на постоянно развиващия се пазар на медицинските изделия и апаратура, да...
повече...
Disc Dr.
(+359) 889 431 027

Ч.З.В

1. При какви случаи се използва DiskDr?

DiskDr тракционен колан е ефективен във всички случаи на болки в гърба, в т.ч. при пациенти с дископатия, дискова херния, радикулит, ишиас, дегенеративни дискове, стеноза на гръбначния канал, болка от физическо претоварване, спондилоиза и спондилолистеза на прешлените от ниво  от Th12-S1, а DiskDr яката - респективно за прешлените от C1-C7.

2. Колко ефективен е коланът DiskDr?

DiskDr е революционен тракционно-опорен колан, представляващ уникална разширяваща се система, която спомага за ефективното лечение и облекчаването на болката чрез намаляване на налягането на прешлените върху междупрешленните дискове. Той се отличава с висока ефективност, като при над 85% от случаите той допринася за пълно или частично елиминиране на болката. Изделието е носител на златен медал от едно от най-реномираните изложения за нови медицински технологии в Питсбърг, САЩ.